Back-up

Back-upPunktNET
Cikkszám: Bkpnkt

Raktáron
28.44 lei

* Tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Back-up

A fájlok biztonsági mentése egyszerű használat, és egy nagyon hatékony eszköz, amellyel biztonsági másolatot készíthet a fájlokról és a könyvtárakról. Ez megkönnyíti a fájlok napi biztonsági másolatát, és megkönnyíti a sérült vagy törölt fájlok helyreállítását a Windows, Linux vagy Mac operációs rendszerek szinte bármilyen verziójáról. Ezzel az eszközzel egységes házirendet valósíthat meg az adatok tárolására és védelmére, rugalmas mentési ütemezési lehetőségekkel.

Az inkrementális biztonsági mentés és az alkalmazásban található tömörítési algoritmus miatt csak a megváltozott adatok kerülnek mentésre, ezáltal csökkentve a tároláshoz felhasznált helyet. Az adatokat menthetjük adatközpontunkban vagy tárolhatjuk a felhőben, illetve az Amazon Cloud vagy a OneDrive alkalmazásban.

Az adatbázis biztonsági mentése egyszerű és hatékony módszert kínál az olyan alkalmazások adatbázisának mentésére, mint a Microsoft Exchange Server, az Exchange postafiók, a Sharepoint, az MSSQL, az Outlook és a MySQL. A biztonsági mentési alkalmazásunk következetesen biztonsági másolatot készít az alkalmazásokról, külön-külön minden egyes alkalmazáshoz külön plugint használva, és az alkalmazás API-ját felhasználva, csak az, ami az utolsó mentés óta megváltozott, növekményes mentésként kerül mentésre.

Ha az alkalmazás sikertelen, vagy az alkalmazás fájljait véletlenül vagy szándékosan törli, vagy még akkor is, ha az alkalmazást futtató kiszolgáló meghiúsul, az adatbázisok könnyen helyreállíthatók a biztonsági mentésből, és aggodalom nélkül újraépíthetik a termelési kiszolgálókat.

A virtuális gép biztonsági mentése biztosítja a biztonságos és következetes biztonsági másolatot több megőrzési ponttal, amelyek akár hónapokra, akár napokra is kiterjedhetnek. Védje VMware vagy HYper-V rendszeren futó kritikus kiszolgálóit olyan intuitív megoldással, amely többszörös felhasználási eseteket fed le, és nagyon könnyen konfigurálható, miközben garantálja a kompromisszumok nélküli védelmet.

Ügynök nélküli biztonsági mentés és visszaállítás
CBT növekményes biztonsági mentés
Automatikus archívum-ellenőrzés
Lemez vagy fájl visszaállítás a VMware szerverekhez
További információ

Címkék:: Back-up Bkpnkt PunktNET

Értékelések

Értékelés írása


Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Azt is javasoljuk ...

Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
VanzariSoft.ro © 2010 - 2019  • Készítette BlueCart.ro ROMANIA