Pret
lei - lei

Producator
Sistem de operare
Tip licenta
Perioada
Numar device-uri

Ai văzut promoția noastră la Home User ? Intră în magazin sa te convingi

Afisare dupa
177.60 lei
TuneUp. Performanță completă pentru computer. Suita noastră de reglare all-in-one accelerează automat computerul, curăță datele de gunoi, vă oferă o viață mai bună a bateriei, vă păstrează elementele esențiale mereu la zi și rezolvă mici probleme înainte de a deveni probleme reale. Indiferent dacă executați un computer nou chiar din cutie sau dacă sunteți pe același timp de ani de zile, veț..
373.03 lei
Securitatea internetului. Protecție totală, ușoară Încărcată cu caracteristici de siguranță și la fel de ușor de utilizat, cea mai bună protecție din clasa noastră este concepută cu simplitate în minte, fără a face compromisuri cu privire la securitate. Cu noua protecție Ransomware, protecția camerelor web, firewall-ul îmbunătățit și detectarea și eliminarea amenințărilor bazate pe AI în timp r..
177.60 lei
Protecția computerului. Prima noastră linie de apărare pentru computer. Antivirusurile noastre avansate scanează, elimină și oprește fără încetare viruși, ransomware, spyware, rootkits, troieni și alte malware-uri urâte - și, deoarece totul se întâmplă în timp real, putem prinde amenințări înainte de a vă ajunge. Vă asigurăm unitățile USB și DVD la fel de repede. Bitul nostru preferat? Îți actua..
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2024