Avast Internet Security
-25%

Avast Internet SecurityAvast
Cikkszám: AIS-1-1-LN

Raktáron
247.13 lei 185.35 lei

* Tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Avast Internet Security - AIS-1-1-LN

Fizessen biztonságosan a SafeZone segítségével.

Megakadályozza a banki vagy hitelkártya-lopást és pénzeszközök lopását a számláján. Használja a SafeZone-t, az Internet Security szolgáltatást, amely biztosítja a tranzakciókat. Konfigurálja az internetes banki alkalmazását és a kedvenc online áruházát, hogy automatikusan megnyíljon a SafeZone alkalmazásban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy pénzügyi adatai privátak. 

Kapcsolja be számítógépét erődré 

A személyes adatai senkinek nem állhatnak rendelkezésre. Így a csendes tűzfal avast! Az Internet Security megakadályozza, hogy a hackerek érzékeny személyes adatokat lopjanak a számítógépről. Az új verziót úgy alakították át, hogy gyorsabb döntéseket hozzon, még jobban működjön együtt a Windows-kal, és teljes mértékben támogatja az IPv6-ot. 

Mondja: Viszlát! Spam és Pishing 

A legtöbb spam tartalmaz káros adathalászati ​​linkeket, amelyeket kifejezetten a PC-jén vagy a hitelkártyáján szereplő adatok kiaknázására fejlesztettek ki. Az ilyen típusú adathalász e-mailek meggyőzik Önt arról, hogy törvényes feladóktól érkeznek. Spam-ellenes technológiánk szűri az ilyen üzeneteket, hogy időt takarítson meg és megvédje Önt a lehetséges fejfájástól.

További információ


Műszaki adatok

Operációs rendszer Windows®

Értékelések

Értékelés írása


Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!


Kapcsolodó termék(ek)

Azt is javasoljuk ...

Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
VanzariSoft.ro © 2010 - 2020  • Készítette BlueCart.ro ROMANIA