Untangle

Afisare dupa
142.12 lei 120.81 lei
Bandwidth Control va ajuta sa gestionati traficul in functie de categorie pentru a nu afecta aplicatiile critice pentru afacerea dumneavoastra.Aplicatiile recreationale , ca de exemplu video, muzica, jocuri, torrente, pot ocupa toata banda disponibila intr-o retea ducand la o degradare masiva a traficului in retea. Aplicatia Bandwidth Control va ajuta sa gestionati alocarea de banda in mod dinamic..
142.12 lei 120.81 lei
Dacă alegeți să blocați sau să permiteți site-urile prin URL, este posibil să nu fie suficient. Astăzi, aveți nevoie de capacitatea de a controla traficul la nivelul aplicației. Folositi control aplicațiii.Controlul aplicațiilor vă ajută să mariti productivitatea, sa eliminati blocajele din retea. Funcționează impreuna cu Web Filter, SSL Inspector, Controlul lățimii de bandă și Managerul de politi..
142.12 lei 120.81 lei
Cu Untangle NG Firewall poti controla totul, de la filtrare de continut la cache web, de la remote access la politici de securitate, totul prin o singura interfata grafica foarte intuitiva. Aplicatiile lucreaza impreuna pentru a inspecta traficul si pentru a aplica reguli complexe ceea ce face sa creasca performanta si viteza. NG Firewall permite administratorilor IT sa vada tot ce se intampla in ..
1699.81 lei
Z4 este ideal pentru retele mici, birouri sau filiale care au nevoie de o solutie de securitate ieftina si functionala in cel mai simplu si rapid mod. Acest echipament functioneaza  foarte bine chiar si la incarcari mari ce includ trafic VPN, filtrare de continut, asigurand functionarea acestor retele mici fara probleme.Acest echipament este mic, silentios si ocupa foarte putin spatiu. Este r..
1870.36 lei
Z4 este ideal pentru retele mici, birouri sau filiale care au nevoie de conectivitate wireless si de o solutie de securitate ieftina si functionala in cel mai simplu si rapid mod. Acest echipament functioneaza foarte bine chiar si la incarcari mari ce includ trafic VPN, filtrare de continut, asigurand functionarea acestor retele mici fara probleme. Acest echipament este mic, silentios si ocupa..
6816.30 lei
Z6 este un echipament 1U ideal pentru companii mici sau pentru instalare intr-un datacenter. Acest echipament are o performanta ridicata, cu capabilitati de top in ceea ce priveste protectia impotriva amenintarilor informatice, filtrare de continut si inspectie SSL, cu intarzieri minime chiar si in perioadele de incarcare maxima. Avand mai multe interfete de viteza foarte mare, echipamentul Z6 est..
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
VanzariSoft.ro © 2010 - 2019  • Realizat de BlueCart.ro ROMANIA