Személyes adatok

A hatályos jogszabályok, a romániai 677/2001 sz. Törvény értelmében, a személyes adatok feldolgozása során a személyek védelmére vonatkozóan a PUNKTNET SRL köteles szigorú biztonsági feltételek mellett tiszteletben tartani a felhasználók által szolgáltatott személyes adatokat.


Mi a célja a személyes adatok gyűjtése?

1. Fő célja, hogy tájékoztassa a vanzarisoft.ro ügyfeleket a létrehozott fiók állapotáról, a megrendelt termékek kiszámlázásáról és kiszállításáról, valamint a visszaküldéssel vagy a garanciával kapcsolatos problémák megoldásáról.
2. Tájékoztatás az ügyfelekről e-mailben Marketing, ajánlatok vagy hirdetmények, a megjelenő hírekkel és bejelentésekkel kapcsolatban, e-mailben vagy szöveges üzenetben a telefonon - Sms.
3.Piackutatás, például a felhasználói viselkedés figyelemmel kísérése a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében és az eladások nyomon követése.

A weboldalon történő regisztrációkor a felhasználónak ki kell töltenie a Számla és a megrendelés formanyomtatványát, elfogadva ezzel, hogy személyes adatait belefoglalja egy adatbázisba, amelyet a PUNKTNET SRL gondosan felügyel, és amelyet fenntartás nélkül elfogad. hogy ezeket az adatokat a fent említett célokra használják fel.

Így ebből a dokumentumból a felhasználó megtudta, hogy a fent említett célokra használt személyes adatokat biztonságos módon tárolják, és a törvény szerint az információhoz, az adatokhoz való hozzáféréshez, a beavatkozáshoz és az ellenzékhez való jogot, valamint az a jog, amelyben senkinek sem vonatkozik egyedi döntés. Szintén garantált az igazságszolgáltatás bejelentésének joga abban az esetben, ha megsértik a 677/2001 / EK törvénynek a személyes adatok felhasználására és feldolgozására, valamint a személyek szabad mozgására vonatkozó védelmét.

A felhasználó írásbeli kérelmet nyújthat be, amely tartalmazza a dátumot, a szándékot és az aláírást a szállítási címmel: Bld. Republicii 65, Pitesti, jud. Arges, Romania, a címzetttel: PUNKTNET SRL, amelyben évente egyszer ingyenesen kérheti személyes adatainak feldolgozásának megerősítését. Ugyanezen alkalmazáson belül az adatok beavatkozását az alábbiak szerint lehet igényelni:

1.Személyes adatok helyrehozása, helyesbítése, blokkolása, törlése vagy frissítése, amely nem felel meg a 677/2001 törvénynek, a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos személyek védelmére, valamint az ilyen adatok szabad mozgására hivatkozva, különösen, ha az adatok hibás vagy hiányos.
2. A 677/2001 / EK törvénynek nem megfelelő személyes adatok névtelen adatokba történő átültetésének kérése, tekintettel a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos személyek védelmére és ezen adatok szabad mozgására.
3.Értesítés harmadik felekről, akiknek adatait nyilvánosságra hozták, ha ez a folyamat nem nehéz vagy nem megfelelő, vagy az ártana.

A PUNKTNET a felhasználó személyes adatait továbbadhatja más szervezeteknek, amelyek partnerségi kapcsolatban állnak, de feltéve, hogy a titoktartás fennmarad, ami garantálja a személyes adatok biztonságos tárolását a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Ezek a partnerek lehetnek: szállítmányozó vagy futárszolgálat, marketingszolgáltató társaságok, banki vagy fizetési szolgáltató társaságok, biztosítók vagy cégek, amelyek testreszabott szoftver interfészeket és programokat fejlesztenek ki a PUNKTNET számára.

A webhelyen történő regisztrációkor, a megrendelőlap kitöltésével és a személyes adatokkal - beleértve a CNP-t - történő regisztrációval a felhasználó megkérdezi azt a megállapodást, amelyen keresztül a PUNKTNET-rel társult szervezetek kölcsönös kölcsönök nyújtására - például Grenke - nyújtanak kölcsönös ellenőrzést és feldolgozást. a felhasználó személyes adatai és azok ellenőrzése különböző intézményekben, például a Hitelirodában.

A felhasználói információkat kérésre meg lehet adni a rendõrségnek, a bíróságoknak és az ügyészségnek, valamint a törvény által felhatalmazott intézményeknek és szerveknek is, az általuk benyújtott kérelem alapján.
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2021  • Készítette vanzarisoft.ro ROMANIA