Paragon

Rendezés:
243.48 lei
Az Apple File System (APFS) egy új fájlrendszer a MacOS, iOS és Apple eszközökhöz. Ha Windows alapú számítógépen dolgozik, és fájlokat szeretne olvasni és írni APFS-formátumú HDD-n, SSD-n vagy flash meghajtón, akkor szüksége van az APFS for Windows számára a Paragon Software-hez. Új! Támogatja a macOS 10.15 Catalina alkalmazásban létrehozott APFS köteteket. Új! Az Apple T2 Chip és FileVault titk..
146.02 lei
Megbízhatóan védi a rendszereket és az adatokat. Az új biztonsági mentés és helyreállítás előnézete biztonságban tartja a számítógépet és az adatokat! A hardverhibák, például a hibás merevlemezek, a programfrissítés utáni hirtelen rendszerhibák, a számítógépes vírusok és a ransomware trójai programok csak néhányat jelentenek a számítógépes adatokkal szemben fenyegető veszélyek közül. A hirtelen a..
385.15 lei
Megbízhatóan védi a rendszereket és az adatokat. Az új biztonsági mentés és helyreállítás előnézete biztonságban tartja a számítógépet és az adatokat! A hardverhibák, például a hibás merevlemezek, a programfrissítés utáni hirtelen rendszerhibák, a számítógépes vírusok és a ransomware trójai programok csak néhányat jelentenek a számítógépes adatokkal szemben fenyegető veszélyek közül. A hirtelen a..
72.87 lei
Kezelje a lemezterületet a kettős rendszerindítású Mac számítógépen. Szabadon méretezze át a Boot Camp Windows partícióját a CampTune segítségével. Állítsa be a Windows partíciójának méretét, ha elfogy a lemezterülete, vagy telepíteni szeretne egy tárhely-éhes alkalmazást. Ossza át a tárhelyet a Macintosh HD és a Boot Camp Windows partíciók között egy egyszerű csúszkával: biztonságos, gyors, egys..
97.23 lei
A Paragon Disk Wiper segít a számítógépes berendezésekkel foglalkozó embereknek és szervezeteknek a személyes adatok megfelelő védelmében és az egyre szigorúbb szabályozási követelmények betartásában. Használjon plug-and-play adattörlőt asztali, laptop és flash memóriaeszközökhöz. Tisztítsa meg és ellenőrizze a teljes eszközt, a partíciókat, az egyes fájlokat, az el nem osztott és a szabad helye..
146.02 lei
Adatok másolása és áttelepítése könnyedén. A másolási műveletek teljes skálája: a merevlemez teljes egészében vagy a partíció külön-külön másolása. Az 512 bájtos merevlemez tartalmát másolja vagy helyreállítsa egy 4 kt méretű merevlemezre, anélkül, hogy további műveletekre lenne szükség. Minden Windows operációs rendszer áttelepítése a Windows 7-től kezdve, a HDD-ről a nagy teljesítményű SSD-re..
194.75 lei
Az ExtFS a Linux egyik elsődleges fájlrendszere. Ha Mac számítógépen dolgozik, és Linux alatt formázott merevlemezről, SSD-ről vagy flash meghajtóról kell fájlokat olvasnia vagy írni, akkor szüksége van az ExtFS for Mac-re a Paragon Software által. Írjon, szerkeszthet, másolhat, mozgathat és törölhet fájlokat az ext2, ext3, ext4 Linux meghajtókon, közvetlenül a Mac-hez csatlakoztatva! Gyors, zök..
243.48 lei
Ha különféle fájlrendszerekkel dolgozik több platformon keresztül, akkor biztosan megválaszolta az operációs rendszerek közötti kompatibilitási problémákat. Megoldásunk erre a problémára az egyedi illesztőprogramok halmaza az összes legnépszerűbb fájlrendszerhez. Ha rendszeres platformközi adatcserére van szüksége, akkor a legjobb megoldás a Paragon Software File System Link Suite. Ez a csomag tar..
2627.67 lei
Erőteljes és költséghatékony lemezkezelő segédprogram. bármilyen méretű fizikai, virtuális és hibrid informatikai környezet fenntartására...
1457.65 lei
>> beleértve a szerver támogatást, egyéves frissítést). << Tárolókezelés. Kezelje az összes fizikai adathordozót és virtuális meghajtót. Szervezze meg a tárolást az adatok integritásának és elérhetőségének az üzleti igényekhez való megfelelő hozzáigazítása érdekében. Használjon olyan fájlrendszereket, amelyek megfelelnek a legmegfelelőbb alkalmazási igényeknek. Hozzon létre új és ..
389.74 lei
A Paragon Hard Disk Manager 16 legújabb kiadása a haladó felhasználók számára teljes biztonsági irányítást biztosít a kiegészítő biztonsági mentési stratégia beállításaival. Az új biztonsági mentési feladat létrehozása varázsló egyszerű és rendkívül gyors módon teszi lehetővé a komplex biztonsági mentési folyamatokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az automatikus biztonsági mentési fel..
194.75 lei
Merevlemez-kezelő Mac-hez. Sokoldalú megoldás a Mac védelmére, karbantartására és kezelésére. Pillanatkép-vezérelt biztonsági mentés és hatékony helyreállítási szolgáltatások. A partíciók átméretezése és a fel nem használt terület újraelosztása. Az elveszett vagy véletlenül törölt partíciók helyreállítása. Lemezmásolás és biztonságos adat törlés. ÚJ macOS Mojave támogatás...
97.23 lei
A HFS + a macOS egyik elsődleges fájlrendszere. Ha Windows számítógépen dolgozik, és a MacOS alatt formázott merevlemezről, SSD-ről vagy flash meghajtóról kell fájlokat olvasnia vagy írni, akkor szüksége van a Paragon Software HFS + for Windows rendszerére. Stabil működés. A biztonságos működhetőség kompatibilis hardver és szoftver rendszerek között, mind általános, mind speciális alkalmazásokho..
97.23 lei
A Paragon Software által készített Linux fájlrendszerek Windowshoz egy egyedülálló eszköz, amely teljes hozzáférést biztosít a Windows rendszerben található Linux kötetekhez. Csak csatlakoztassa a merevlemezt az ExtFS / Btrfs / XFS partíciókkal a számítógépéhez, és azonnal működjön együtt a Linux partíciók bármelyik adathordozójával. Stabil működés. A biztonságos működhetőség kompatibilis hardv..
97.23 lei
A Paragon NTFS for Mac szoftvercsomag teljesen kompatibilis az Apple új biztonsági politikájával, gyors, elegáns és biztonságos hozzáférést biztosítva az NTFS partíciókhoz a macOS 10.13 High Sierra rendszeren. A program telepítése után a felhasználó azonnal megkezdi a munkát: böngészhet tartalmat, olvashat, szerkeszthet, másolhat vagy létrehozhat fájlokat és mappákat. Az illesztőprogram garantálj..
Tételek: 1 - 15 / 17 (2 oldal)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2021  • Készítette vanzarisoft.ro ROMANIA