Felhasználási feltételek

1. Általános tudnivalók:
A weboldalon történő felhasználás (termékek meglátogatása vagy megrendelése) ezen feltételek elfogadását vonja maga után.> A webhely megfelelő használatához javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a használati feltételeket.
A PUNKTNET SRL, a webhely (a továbbiakban: VANZARISOFT.RO) törvényes tulajdonosa vállalja a jogot, hogy ezen rendelkezések előzetes értesítés nélküli módosításait megtegye.
Az oldal elérésével - Általános Szerződési Feltételek - mindig elolvashatja a rendelkezések legújabb verzióját.

2. Fogalommeghatározások:
A www.vanzarisoft.ro webhelyet a PUNKTNET SRL hozta létre és kezeli

Az a természetes vagy jogi személy, aki a www.vanzarisoft.ro weboldalon keresztül termékeket rendel és vásárol, Ügyfélnek hívja.
A digitális fényképeket, szövegeket, műszaki adatokat, árakat és egyéb információkat, amelyek a www.vanzarisoft.ro weboldalon találhatók, tartalomnak nevezzük.

Ezt a weboldalt a felhasználói hozzáférésnek megfelelő formában kínálják fel, bármilyen más garancia nélkül. A VANZARISOFT.RO nem felelős és nem vállal felelősséget a webhely vagy annak tartalmának pontatlanságáért, elérhetetlenségéért vagy egyéb hibáért.
Ha a weboldal szolgáltatásait vagy információit használja, ez egyenértékű azzal, hogy elfogadja az alábbi feltételeket.

3. A szellemi tulajdon védelme
A weboldal tartalma és kialakítása (valamint a webhelyhez kapcsolódó bármely egyéb anyag) a VANZARISOFT.RO és annak együttműködőinek tulajdonában van. A VANZARISOFT.RO írásbeli engedélye nélkül senki sem használhatja, sokszorosíthatja vagy engedélyezheti az anyagok felhasználását vagy sokszorosítását.

A fent felsorolt ​​elemek bármelyikének a VANZARISOFT.RO hozzájárulása nélküli használata a hatályos (közigazgatási, polgári vagy büntető) törvényekkel összhangban büntetendő.
Ezért kifejezetten tilos: hozzáférés a www.vanzarisoft.ro webhelyhez automatikus eszközökkel vagy programokkal, vagy a tartalom kézi másolása, valamint a tartalom olvasása vagy közzététele más vállalatok vagy webhelyek által, összehasonlítás vagy valamilyen módon történő elemzés céljából.
Fotók és adatok csak a VANZARISOFT.RO képviselőjének írásbeli hozzájárulásával használhatók.

4. A személyes adatok és információk biztonsága:
A vevő által bevitt személyes adatokat a VANZARISOFT.RO csak a webhely meghatározott céljaira használja fel.

A megrendelőlapon szereplő információk szükségesek a megrendelés visszaigazolásának, a megrendelt termékek kiszállításának, a folyamatban lévő akciók bejelentésének stb. Elküldéséhez, ezeket semmiképpen sem adják át harmadik félnek.
A VANZARISOFT.RO nem ad el, nem kínál, cserél ki ezen a weboldalon szerzett e-mail címeket, és az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem adja át e-mail címét a webhely oldalait elérő más személyeknek.

5. Jogi nyilatkozat:
A www.vanzarisoft.ro oldal tartalmát az oldalon található márkák képviselőivel együttműködve készítették.

Ezért a VANZARISOFT.RO nem vállal felelősséget a virtuális áruházban bemutatott termékek leírásáért, mivel azok megegyeznek azokkal, amelyeket az egyes márkák képviselői a VANZARISOFT.RO rendelkezésére bocsátottak.
A VANZARISOFT.RO és beszállítói nem vállalják a felelősséget a nyomtatási vagy megjelenítési hibákért, az árak, a szolgáltatások, a képek stb. Szempontjából.
Abban az esetben, ha a termék árát vagy annak néhány tulajdonságát tévesen adták be adatbázisunkba vagy hibásan jelenítették meg, és a szállítás még nem történt meg, a társaság arra ruházza fel a jogát, hogy lemondja a termék szállítását és értesítse a legfeljebb ügyfél. Rövid idő a hibáról.
Ezenkívül a képeket információs célokra jelenítik meg a webhelyen, és a szállított termékek bármilyen módon különbözhetnek a képektől a jellemzők megváltoztatása, a formatervezés és a gyártók előzetes értesítése nélkül.
A VANZARISOFT.RO bármely ügyféllel szemben fennálló kötelezettségeinek maximális értéke nem megfelelő kézbesítés vagy kézbesítés esetén a VANZARISOFT.RO által az adott ügyféltől beszedett összegek értéke.
A termékek kiszállítása után a VANZARISOFT.RO-tól már nem követelhető meg, hogy semmilyen módon ne térítse vissza a pénzt, és ne a termékeket.

6. Termékgarancia:
A www.vanzarisoft.ro weboldalon vásárolt termékekre az egyes márkák szokásos garanciája vonatkozik.

7. Szállítási feltételek:
A VANZARISOFT.RO-tól beszerzett termékek kiszállítási ideje általában 30 perc attól a pillanattól, amikor letölti a megrendelés helyszíni regisztrálásakor kapott proforma számlát. A VANZARISOFT.RO nem tehető felelőssé az engedélyek generálásával kapcsolatos technikai problémák miatti késésekért, és fenntartja a jogot, hogy ebben a helyzetben legfeljebb 24 órán belül megrendelést küldjön.

8. Csalás:
MINDEN FELHASZNÁLÁSA A MÁS FELHASZNÁLÓ SZEMÉLYES ADATAIINAK HOZZÁFÉRÉSÉHEZ, VAGY A www.bestantivirus.eu webhely tartalmának megváltoztatásához, vagy a SZERVER TELJESÍTMÉNYÉNEK VÉGREHAJTÁSÁHOZ, AMELYEKRE VÉGZIK A www.vanzarisoft.ro webhelyet. ULUI www.vanzarisoft.ro ÉS A BÜNTETT KUTATÁS MEGTÖRTETTETTETTETTETTEK, MEG KERETEZTENEK, HOGY A KÉSZÜLÉKET Kipróbálták.

9. A megállapodást irányító törvény
A feleknek a megállapodás által előírt jogait és kötelezettségeit, valamint a megállapodás által előidézett összes joghatást a hatályos román törvény értelmezi és szabályozza. Az e megállapodás tárgyát képező vitákat a román bíróságok elé rendezik.

Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2021  • Készítette vanzarisoft.ro ROMANIA