BullGuard

Rendezés:
145.96 lei
Fejlett gépi tanulás. A kifinomult matematikai algoritmusok és a mélyreható tanulási módszerek villámgyors fenyegetések felismerését szolgálják az új, feltörekvő és fejlett fenyegetések ellen. Több tanulási réteg elemzi a rosszindulatú programok tulajdonságait, hogy azonosítsa a rosszindulatú kódot, és alkalmazza a tanulást más kódokra, mindezt anélkül, hogy vírusfrissítéseket kellene igényelnie...
292.21 lei
Biztonságos böngésző. Testreszabott biztonságos böngésző, amely lehetővé teszi az internet böngészésének biztonságosabb módját, és egy sokkal biztonságosabb platformot, ahonnan online fizetéseket lehet végrehajtani. Rétegelt védelme megakadályozza a böngésző alapú támadások széles körétől ismert és veszélyes károkat. Nem tölt be sütiket, beépülő modulokat vagy bővítményeket az Ön engedélye nélkül..
438.47 lei
Teljesen lekerekített személyazonosság-védelem. Tartsa meg minden fontos személyes információját az adat tolvajoktól és a számítógépes bűnözőktől. Védje az olyan információkat, mint például az e-mail cím, telefonszám, hitel- és betéti kártya, vezetői engedély, útlevél, hűségkártya, személyi igazolvány, nemzetközi bankszámla és még sok más. Ha az identitásvédelmi rendszer észleli az Ön adatait, e-m..
974.80 lei
Több díjnyertes antivírusvédelem a kis irodák számára, blokkolja az összes típusú rosszindulatú program fenyegetését, miközben a mobil eszközöket mindig biztonságban tartja. A távoli lopásgátló parancsok segítenek az eszköz riasztásának megtalálásában, zárolásában, törlésében vagy lejátszásában, amennyiben az elveszik vagy ellopták. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ: Az alkalmazás telepítéséhez kérje meg a vá..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2021  • Készítette vanzarisoft.ro ROMANIA