Ár
lei - lei

Márka
Operációs rendszer
Engedély típus
Időszak
Eszközök száma

Ai văzut ce preț avem la Home User ? Intră în magazin sa te convingi

Rendezés:
AVG TuneUP
170.53 lei
TuneUp. Teljes teljesítmény a számítógépéhez. All-in-one hangolókészletünk automatikusan felgyorsítja a számítógépét, tisztítja a kéretlen adatokat, jobb akkumulátor-élettartamot biztosít, mindig naprakészen tartja az alapvető elemeket, és kijavítja a kisebb kérdéseket, még mielőtt azok valódi problémákká válnának. Akár egy új számítógépet futtat a dobozból, akár évek óta használja ugyanazt a s..
AVG Ultimate
358.18 lei
Internet biztonság. Teljes védelem, könnyű. Biztonsági szolgáltatásokkal és ugyanolyan egyszerűen használható, osztályunk legjobb védelmét az egyszerűség szem előtt tartásával tervezzük, anélkül, hogy veszélybe kerülnénk a biztonságot. Az új Ransomware Protection, a Webcam Protection, a továbbfejlesztett tűzfal és az AI-alapú valós idejű fenyegetések felismerése és eltávolítása révén minden, am..
AVG Internet Security
170.53 lei
Számítógépes védelem. Első védelmi vonalunk a számítógépéhez. Fejlett víruskereső vírusokat, ransomware, spyware, rootkit, trójaiak és egyéb csúnya rosszindulatú programokat keresi, eltávolítja és leállítja - és mivel minden valós időben megtörténik, akkor fenyegetéseket tudunk észlelni, még mielőtt elérnék Önt. Ugyanolyan gyorsan rögzítjük az USB és DVD meghajtókat is. Kedvenc bitünk? Automatik..
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
VanzariSoft.ro © 2010 - 2020  • Készítette BlueCart.ro ROMANIA