AVG

Rendezés:
365.43 lei
CyberCapture ÚJ. Amikor felismerhetetlen fájlt tölt le az egyik számítógépére, egy példányt küldünk a Threat Labs szakértőinknek, hogy meghatározzák, biztonságos-e vagy sem. Linkscanner © Surf-Shield. Ellenőrzi a weboldalakat, mielőtt azok megnyílnak a böngészőjében, és megjeleníti a biztonsági minősítést a keresőmotor eredményeiben, hogy nagyobb biztonsággal szörfözhessen az interneten. Tűzfa..
173.98 lei
Számítógépes védelem. Első védelmi vonalunk a számítógépéhez. Fejlett víruskereső vírusokat, ransomware, spyware, rootkit, trójaiak és egyéb csúnya rosszindulatú programokat keresi, eltávolítja és leállítja - és mivel minden valós időben megtörténik, akkor fenyegetéseket tudunk észlelni, még mielőtt elérnék Önt. Ugyanolyan gyorsan rögzítjük az USB és DVD meghajtókat is. Kedvenc bitünk? Automatik..
365.43 lei
Internet biztonság. Teljes védelem, könnyű. Biztonsági szolgáltatásokkal és ugyanolyan egyszerűen használható, osztályunk legjobb védelmét az egyszerűség szem előtt tartásával tervezzük, anélkül, hogy veszélybe kerülnénk a biztonságot. Az új Ransomware Protection, a Webcam Protection, a továbbfejlesztett tűzfal és az AI-alapú valós idejű fenyegetések felismerése és eltávolítása révén minden, am..
173.98 lei
TuneUp. Teljes teljesítmény a számítógépéhez. All-in-one hangolókészletünk automatikusan felgyorsítja a számítógépét, tisztítja a kéretlen adatokat, jobb akkumulátor-élettartamot biztosít, mindig naprakészen tartja az alapvető elemeket, és kijavítja a kisebb kérdéseket, még mielőtt azok valódi problémákká válnának. Akár egy új számítógépet futtat a dobozból, akár évek óta használja ugyanazt a s..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2021  • Készítette vanzarisoft.ro ROMANIA