Avast Business Antivirus

Avast Business AntivirusAvast
Cikkszám: AVS-ABA1YR-X

Raktáron
175.73 lei

* Tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Avast Business Antivirus - AVS-ABA1YR-X

Költségvetés ingyenes

Első alkalommal telepítheti és kezelheti az üzleti szintű biztonságot a felhőcégén használt összes eszköz számára. Korlátozások nélkül. Nincs rejtett költség. Az Avast for Business "kulcsrakész". Úgy tervezték, hogy az eszközöket átláthatóan védjék, így ügyelhetnek üzleti növekedésükre. Megszabaduljon a legújabb biztonsági fenyegetések félelmétől.

Szabadon választhat

Könnyű extra szintű védelmet hozzáadni az alapvetőhez - bármikor, bárhol. Csak azt használja, amire szüksége van, amikor szüksége van rá. Az Avast megkönnyíti a kiegészítő biztonság szükségességét. A kávézóból vagy a repülőtérről szeretne dolgozni? Adjon hozzá Secureline VPN-t, hogy megvédje magát a nyilvános WIFI-kapcsolatokról. És ez csak egy példa. A felhőkonzol segítségével bármikor frissítheti, telepítheti és kezelheti a kívánt kiegészítő biztonsági modulokat.

Ingyenes az egyszerűsítés

Egy helyen védi az összes olyan eszközt, amelyen vállalkozása alapul, függetlenül attól, hogy hol vannak, hol vannak, vagy milyen időben vannak. Minden olyan eszköz, amelyet a vállalatában, a Mac-ben vagy a Windows-ban használ, biztonságos. Az Avast for Business akkor működik, amikor a felhasználók irodában, úton vagy otthon vannak. És mindig ellenőrizheti a biztonsági állapotot a felhő webkonzolján.

Konzol telepítve a felhőbe

Az Avast for Business segítségével nincs bonyolult konzol telepíteni és konfigurálni. Az intuitív felhőalapú webes felület lehetővé teszi a biztonsági teljesítmény megoldás kezelését az összes eszközön, bárhol is van. Mindaddig, amíg van internetkapcsolata, a kezedben van. És az az ár kezdődik, amelyet bárki megfizethet. Díjmentes.

További információ


Műszaki adatok

Operációs rendszer Windows®

Értékelések

Értékelés írása


Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!


Kapcsolodó termék(ek)

Azt is javasoljuk ...

Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
VanzariSoft.ro © 2010 - 2020  • Készítette BlueCart.ro ROMANIA