Ár
lei - lei

Márka
Operációs rendszer
Időszak
Eszközök száma

For Home

Rendezés:
221.84 lei
Gyorsítsa fel, hangolja fel és élvezze újra a számítógépét A számítógép nem lesz fiatalabb. Javítsa meg, mi lassítja le az Avast Cleanup szabadalmaztatott áttörési technológiáját. Javítsa meg a számítógéppel kapcsolatos problémákat A fáradt számítógép gyors javítása, az Avast Cleanup olyan eszközökkel van felszerelve, amelyek mind kezdőknek, mind profiknak kínálják a leginkább bosszantó p..
284.35 lei
Maradjon biztonságban csatlakoztatva A hackerek könnyedén elfoghatják a kommunikációt, ha ingyenes Wi-Fi-t használnak, a kávézóban, a szállodában vagy a repülőtéren. De a többi típusú kapcsolat esetén is a SecureLine VPN elrejti a forgalmat, és a bejelentkezési adatokat, e-maileket, azonnali üzeneteket és hitelkártya-adatokat láthatatlanná teszi az interneten. Hozzáférés a tartalomhoz a vilá..
312.79 lei
Automatikus frissítések a kritikus szoftverekhez A legtöbb vírus- és rosszindulatú program fenyegetést használ a népszerű programok régebbi verzióiban, például böngészőkben, e-mail kliensekben stb. Lévő biztonsági rések miatt. Mivel tudjuk, hogy kellemetlen, de alapvető fontosságú ezeket a programokat manuálisan frissíteni, avast! A Prime ezt automatikusan elvégzi az Ön számára.  Vezérli ..
244.54 lei
Fizessen biztonságosan a SafeZone segítségével. Megakadályozza a banki vagy hitelkártya-lopást és pénzeszközök lopását a számláján. Használja a SafeZone-t, az Internet Security szolgáltatást, amely biztosítja a tranzakciókat. Konfigurálja az internetes banki alkalmazását és a kedvenc online áruházát, hogy automatikusan megnyíljon a SafeZone alkalmazásban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy pénzü..
193.34 lei
Intelligens víruskereső, spyware és rosszindulatú programok Nem csak a marketingre! A DynaGen motoron alapuló víruskereső naponta több száz frissítést küld a számítógépére valós időben, a vírusok és a rosszindulatú programok gyorsabb felismerése érdekében. Döntései mesterséges intelligencia algoritmusokon alapulnak, amelyek a gyanús fájlokat elemzik.  Gyanús programokat hajt végre egy véd..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
VanzariSoft.ro © 2010 - 2019  • Készítette BlueCart.ro ROMANIA