Avast

Rendezés:
177.35 lei
Költségvetés ingyenes Első alkalommal telepítheti és kezelheti az üzleti szintű biztonságot a felhőcégén használt összes eszköz számára. Korlátozások nélkül. Nincs rejtett költség. Az Avast for Business "kulcsrakész". Úgy tervezték, hogy az eszközöket átláthatóan védjék, így ügyelhetnek üzleti növekedésükre. Megszabaduljon a legújabb biztonsági fenyegetések félelmétől. Szabadon választhat ..
221.67 lei
Költségvetés ingyenes Első alkalommal telepítheti és kezelheti az üzleti szintű biztonságot a felhőcégén használt összes eszköz számára. Korlátozások nélkül. Nincs rejtett költség. Az Avast for Business "kulcsrakész". Úgy tervezték, hogy az eszközöket átláthatóan védjék, így ügyelhetnek üzleti növekedésükre. Megszabaduljon a legújabb biztonsági fenyegetések félelmétől. Szabadon választhat ..
261.06 lei
Fejlett fenyegetés-felderítés árcédulát nélkül A Pro Antivirus segít biztonságban maradni, minimális befolyással a számítógép teljesítményére...
150.84 lei
A javításkezelés kritikus szerepet játszik a végpont kiberbiztonságában. A javításokat a Windows operációs rendszerek és más alkalmazásszoftverek sebezhetőségének vagy biztonsági hiányosságainak kiküszöbölésére bocsátják ki. Ha a javításokat nem alkalmazzák megfelelő időben, akkor a hálózatok komoly veszélybe kerülhetnek. Noha a legtöbb vállalkozás tisztában van a javítás fontosságával, sokan n..
226.25 lei
Gyorsítsa fel, hangolja fel és élvezze újra a számítógépét A számítógép nem lesz fiatalabb. Javítsa meg, mi lassítja le az Avast Cleanup szabadalmaztatott áttörési technológiáját. Javítsa meg a számítógéppel kapcsolatos problémákat A fáradt számítógép gyors javítása, az Avast Cleanup olyan eszközökkel van felszerelve, amelyek mind kezdőknek, mind profiknak kínálják a leginkább bosszantó p..
249.40 lei
Fizessen biztonságosan a SafeZone segítségével. Megakadályozza a banki vagy hitelkártya-lopást és pénzeszközök lopását a számláján. Használja a SafeZone-t, az Internet Security szolgáltatást, amely biztosítja a tranzakciókat. Konfigurálja az internetes banki alkalmazását és a kedvenc online áruházát, hogy automatikusan megnyíljon a SafeZone alkalmazásban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy pénzü..
319.02 lei
Automatikus frissítések a kritikus szoftverekhez A legtöbb vírus- és rosszindulatú program fenyegetést használ a népszerű programok régebbi verzióiban, például böngészőkben, e-mail kliensekben stb. Lévő biztonsági rések miatt. Mivel tudjuk, hogy kellemetlen, de alapvető fontosságú ezeket a programokat manuálisan frissíteni, avast! A Prime ezt automatikusan elvégzi az Ön számára.  Vezérli ..
197.19 lei
Intelligens víruskereső, spyware és rosszindulatú programok Nem csak a marketingre! A DynaGen motoron alapuló víruskereső naponta több száz frissítést küld a számítógépére valós időben, a vírusok és a rosszindulatú programok gyorsabb felismerése érdekében. Döntései mesterséges intelligencia algoritmusokon alapulnak, amelyek a gyanús fájlokat elemzik.  Gyanús programokat hajt végre egy véd..
185.64 lei
A rosszindulatú programok nem az egyetlen fenyegetés a Mac-re. A rosszindulatú webhelyek és a sebezhető Wi-Fi-hálózatok szintén veszélyeztethetik biztonságát. Az Avast Security elengedhetetlen ingyenes védelmet biztosít mind a három fenyegetés ellen, és új prémium verziónk még több mérföldre teheti a Wi-Fi betolakodók felfedését és a ransomware leállítását. A rosszindulatú programok nem rejthet..
290.01 lei
Maradjon biztonságban csatlakoztatva A hackerek könnyedén elfoghatják a kommunikációt, ha ingyenes Wi-Fi-t használnak, a kávézóban, a szállodában vagy a repülőtéren. De a többi típusú kapcsolat esetén is a SecureLine VPN elrejti a forgalmat, és a bejelentkezési adatokat, e-maileket, azonnali üzeneteket és hitelkártya-adatokat láthatatlanná teszi az interneten. Hozzáférés a tartalomhoz a vilá..
Tételek: 1 - 15 / 17 (2 oldal)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Vanzarisoft.ro © 2010 - 2021  • Készítette vanzarisoft.ro ROMANIA